Χ.Ρώμας: Για όσους απορούν, είμαι χρόνια σε σχέση…

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας και μίλησε μεταξύ άλλων και για την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος δήλωσε στο Down Town Κύπρου:

Έχετε καθόλου χρόνο για προσωπική ζωή;

«Βεβαίως και έχω. Δουλεύω πολλές ώρες, σκοτώνομαι, αλλά βρίσκω και χρόνο για τη σχέση μου. Και μάλιστα ποιοτικό χρόνο. Είμαι χρόνια σε μία σχέση, είμαι ακόμα ερωτευμένος και συνειδητοποιώ ότι αν είσαι όλη μέρα μαζί με τη σχέση σου, η φθορά μπορεί να είναι μεγαλύτερη».

«Το πολύ μαζί σκοτώνει», που λέει και η Χαρούλα Αλεξίου;

«Ναι, το πιστεύω κι εγώ, αλλά στην περίπτωσή μου δεν ισχύει. Νιώθω λες και ξεκίνησα χθες τη σχέση μου, γιατί ασχολούμαστε και οι δύο με τις δουλειές μας και, παράλληλα, βρίσκουμε χρόνο και για εμάς».

Είστε μονογαμικός;

«Έγινα τα τελευταία χρόνια, με τη σχέση αυτή. Παλιά ήμουν πολύ άπιστος. Πρέπει να αποδεχόμαστε τις καταστάσεις. Να αποδέχεσαι τη φθορά, την έλλειψη σεξουαλικής έλξης και να το σταματάς, αν δεν υπάρχει λόγος συνέχειας. Δεν θα συνέχιζα μία σχέση, μόνο και μόνο από φόβο, μην τυχόν και μείνω μόνος, επειδή είμαι μεγάλος πια. Δεν έχω τους ανθρώπους γύρω μου για δεκανίκια. Θα την τελείωνα. Αλλά, στην προκειμένη περίπτωση, είμαι ερωτευμένος, είμαι χαρούμενος, υπάρχει σεξουαλική έλξη, αγάπη. Με φορτίζουν όλα αυτά. Έχω όλο το πακέτο».

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ, ΣΧΕΣΗ, ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ


Αφήστε μια απάντηση