ΡΟΗ
προηγ επομ

Μεγάλη επιτυχία των μαθητών των σχολείων του Δ. Φυλής στα πλαίσια του Walk the Global Walk

Οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Φυλής συμμετείχαν στο διαγωνισμό τέχνης «Δίκαιες κοινωνίες: η τέχνη για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη μέσα σε ένα παγκοσμιοποιημένο κόσμο» του προγράμματος Walk the Global Walk που υλοποιείται στην Ελλάδα σε εθνικό επίπεδο από το Δήμο Φυλής σε συνεργασία με την Action Aid και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δυτικής Αττικής. Συμμετέχοντες στο διαγωνισμό ήταν οι νέοι κι οι νέες από όλη την Ευρώπη που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Walk the Global Walk. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν: «ΣΤΟΧΟΣ 16 – Εκφράζοντας μέσα από την τέχνη τον Στόχο 16: Ειρήνη, Δικαιοσύνη και Ισχυροί Θεσμοί».

Τις δύο πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό πήραν μαθητές από τα σχολεία του Δήμου Φυλής.

Το πρώτο βραβείο πήρε ο Σπύρος Πλαβούκος από το ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων με το βιντεοκλίπ για την ερμηνεία του «Το τραγούδι της γης» (https://www.youtube.com/watch?v=cwq6ncsG9QA) ενώ το δεύτερο βραβείο πήρε η Ιωάννα Φωτοπούλου από το Γενικό Λύκειο Ζεφυρίου με τον πίνακα «Η κραυγή».

Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, WALK THE GLOBAL WALK


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]