Λούλης: Δεν περίμενα ότι θα βρουν σεξισμό στο σποτ, ούτε το «ξύλο» από το συνάφι

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 13 Οκτωβρίου 2020 - 14:15
  • Comments Off
Οι ηθοποιοί Χρήστος Λούλης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης  έκαναν «ποδαρικό» τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στον δεύτερο κύκλο της εκπομπής «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ1.

Aναφερθηκαν στα σχόλια που δέχτηκε ο Χρήστος Λούλης για τη συμμετοχή του σε διαφημιστικό σποτ για τα μέτρα στην καραντίνα, που τελικά αποσύρθηκε, αφού δέχθηκε επιθέσεις πως ήταν σεξιστικό.  Ο Χρήστος Λούλης είπε για το θέμα: «Περίμενα να μου κάνουν «μπου» αυτοί που ήταν εναντίον της κυβέρνησης, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρουν σεξισμό ούτε το «ξύλο» που θα έτρωγα από το συνάφι, τους ηθοποιούς. Δεν το περίμενα. Δεν βρήκα κανένα σεξισμό. Δεν πήγα να βοηθήσω τη Νεα Δημοκρατία, αλλά την πολιτεία, δεν πήρα χρήματα. Τώρα θα έβαζα άλλον ηθοποιό, με άλλη ενέργεια. Για κάποιον λόγο γίνονται τα πράγματα. Πιστεύω σε αυτό. Δεν είμαι μοιρολάτρης, αλλά τις επιλογές μας δεν τις κάνουμε ακριβώς εμείς. Κάπως αλλιώς διαλέγουμε στιγμές, πράγματα, όχι με το μυαλό».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΣΠΟΤ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!