«Η Ανατομία μιας παράστασης» στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς

Την Παρασκευή  22 Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων των Μεναδρείων, η ξεκαρδιστική ιστορία «Η Ανατομία μιας παράστασης», ένα έργο βασισμένο στην κωμωδία «play on» του Rick Abbot.

Η πρωτότυπη θεατρική παράσταση που παρουσιάζει την προετοιμασία και τις πρόβες μιας θεατρικής ομάδας πριν το ανέβασμα της πρεμιέρας του έργου, αναμειγνύοντας ηθοποιούς με θεατές με ευφάνταστο τρόπο, εντυπωσίασε ακόμη μια φορά  κοινό και επισκέπτες της πόλης μας.

Οι έξυπνοι διάλογοι, το γρήγορο χιούμορ, η συνεργασία των ηθοποιών μεταξύ τους πάνω στη σκηνή, χρωμάτιζαν την έμπειρα δοσμένη σκηνοθετική ματιά του Μιχάλη Μαραγκού.

Μία παράσταση που καταχειροκροτήθηκε και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου!!!

Ανάμεσα στους ηθοποιούς της παράστασης ήταν κι ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σάντυ Πατρινού και το μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου, η οποία απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό πριν την έναρξη της θεατρικής παράστασης.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!