Δ. Κηφισιάς: Εντυπωσίασαν οι μικρασιατικοί χοροί στην Νέα Ερυθραία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μικρασιατικών χορών που οργάνωσε το ΚΕΜΜΕ του Δήμου Κηφισιάς, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης «Αλλοτινές Πατρίδες».

Στην πλατεία της 28ης Οκτωβρίου Νέας Ερυθραίας, τα χορευτικά των Συλλόγων εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν από δημότες και επισκέπτες, για τις άψογες τεχνικές και το δυνατό συναίσθημα των χορευτών.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του χορευτικού τμήματος «Φάρος Τυφλών Ελλάδος» που έγινε για όλους φάρος θαυμασμού και αισιοδοξίας. Υπέροχη και η συμμετοχή του επίλεκτου χορευτικού τμήματος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς με τη δασκάλα του κ. Σκέρλου, καθώς και η συμμετοχή των Ερυθραιωτών οικοδεσποτών, του Χορευτικού Ομίλου Ν. Ερυθραίας, με τη διεύθυνση του Θ. Κοντάρα ο οποίος είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!