«Βολές» Παππά κατά Τζιτζικώστα: «Να έχει μεγαλύτερη σοβαρότητα»

Σε βολές και του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα για τη δήλωση του, ότι στην περιφέρειά του δε θα τοποθετηθούν πινακίδες με τον όρο «Βόρεια Μακεδονία», προχώρησε ο Νίκος Παππάς κατά την επίσκεψή του στα Σκόπια.

«Μεγαλύτερη σοβαρότητα» συνέστησε στον Απόστολο Τζιτζικώστα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, αναφορικά με τη χτεσινή δήλωση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ότι δεν πρόκειται «να μπει πινακίδα, που να αναγράφει τον όρο Βόρεια Μακεδονία» στην περιφέρειά του.

Ο Νίκος Παππάς ρωτήθηκε για τη δήλωση Τζιτζικώστα κατά την επίσκεψη που πραγματοποιεί στα Σκόπια όπου και υπέγραψε συμφωνία για τη μείωση των τελών περιαγωγής μεταξύ των δύο χωρών.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελλάδα θα τηρήσει απολύτως τη Συμφωνία των Πρεσπών», τόνισε ο κ. Παππάς.

Για τον κ. Τζιτζικώστα δήλωσε ότι «ο συγκεκριμένος κύριος έχει υποστηρίξει τη σύνθετη ονομασία, όταν ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και θα συνιστούσα μεγαλύτερη σοβαρότητα στις δημόσιες τοποθετήσεις του».
«Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει ολοκληρωθεί, βρίσκεται σε εφαρμογή και τέτοιου είδους δηλώσεις νομίζω πως δεν έχουν και πολιτική λειτουργικότητα, πρόσθεσε ο κ. Παππάς.

Ο ίδιος επισήμανε ότι «και στις δύο πλευρές έχει υπάρξει πολιτικό προσωπικό, το οποίο απευθυνόταν στον λαό του με ψέματα. Ανήκω στους αισιόδοξους, θεωρώ ότι αυτό το πολιτικό προσωπικό θα σταματήσει να το κάνει. Αν δεν σταματήσει να το κάνει, να βοηθήσουμε κι εμείς λίγο».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!