Βαρουφάκης: «Έχω ένα πουκάμισο που αν χρησιμοποιηθεί θα φέρει το τέλος του καπιταλισμού»

Σε μία ακόμα αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε νέα συνέντευξη του.
Μιλώντας για την θητεία του και τα όσα έγιναν την πολυτάραχη εκείνη περίοδο, ο πρώην υπουργός αποκάλυψε πως είχε στη διαθεσή του «ένα ακόμα μυστικό όπλο» που, όπως λέει, δεν χρησιμοποίησε ποτέ.

«Έχω στη ντουλάπα μου ένα πουκάμισο τόσο ισχυρό που, αν χρησιμοποιηθεί, θα μπορούσε να επιφέρει το τέλος του παγκόσμιου καπιταλισμού» λέει ο κ. Βαρουφάκης, προσθέτοντας ότι είχε προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα να φορέσει το πουκάμισο αυτό σε ένα από τα κρίσιμα Eurogroup, αλλά ο πρωθυπουργός φοβήθηκε και τον απέτρεψε.

«Εκτός από το Plan B και το Plan Χ, είχα και το Plan P» λέει χαρακτηριστικά. Αποκαλύπτει μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του είχε εκπονήσει σχέδια και με άλλα γράμματα της λατινικής αλφαβήτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός βρέθηκε πρόσφατα και στο επίκεντρο της επιστημονικής επικαιρότητας, όταν η παγκόσμια μαθηματική κοινότητα ανακοίνωσε ότι αναθεωρεί τον ορισμό της μικρότερης μονάδας χρόνου, την οποία ορίζει πλέον ως το διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο συνεντεύξεις του Γιάνη Βαρουφάκη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!