Τι είπε άνεργη συμβασιούχος μητέρα στον Αλέξη Τσίπρα (βίντεο)

Τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να παρευρεθεί στα εγκαίνια της Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) της περιοχής.

Ο Α. Τσίπρας κατά την άφιξη στην ΤΟΜΥ έγινε δεκτός με χειροκροτήματα. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους της Μονάδας. Εκεί συνάντησε μία άνεργη μητέρα τριών παιδιών η οποία εργαζόταν ως συμβασιούχος φύλακας στο δημαρχείου Ευόσμου. Είχαν μία σύντομη συνομιλία κατά την οποία η μητέρα έθεσε στον πρωθυπουργό τα προβλήματα της και τη δυσκολία της να βρει δουλειά, ζητώντας του να κάνει κάτι.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός, η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Γερακίνα Μπισπινά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μάρκος Μπόλαρης και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, διοικητές νοσοκομείων της πόλης και στελέχη του κόμματος.

Πηγή: thestival.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ