ΣΥΡΙΖΑ: Τα ονόµατα «έκπληξη» στο ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές

Το νέο πακέτο µε ονόµατα υποψήφιων ευρωβουλευτών του σχήµατος ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συµµαχία θα δώσει στη δηµοσιότητα η Κουµουνδούρου την ερχόµενη Τρίτη

Θα έχει προηγηθεί συνεδρίαση της Πολιτικής Γραµµατείας του κόµµατος υπό τον Αλέξη Τσίπρα µε αντικείµενο τις ευρωεκλογές και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, η οποία τύποις θα επικυρώσει τις νέες υποψηφιότητες.

Ως εκ τούτου, µετά και την κατάργηση του ασυµβίβαστου στην ιδιότητα µεταξύ βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή, αναµένεται να ανακοινωθούν και επισήµως πλέον οι υποψηφιότητες της Ελενας Κουντουρά και του Σπύρου ∆ανέλλη, χωρίς να τίθεται προσώρας ζήτηµα κυβερνητικής πλειοψηφίας. Σηµειωτέον πως εδώ και ηµέρες ο πρώην βουλευτής του Ποταµιού έχει ενταχθεί και λογίζεται ότι ανήκει στην πρωτοβουλία «Γέφυρα».

Επίσης, όπως γράφει το Έθνοσς, το επόµενο διάστηµα θα ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα της πρώην βουλευτού της ∆ΗΜΑΡ και στελέχους της «Γέφυρας» Μαρίας Ρεπούση.

Οι πληροφορίες επιµένουν ότι έχουν «κλειδώσει» οι υποψηφιότητες του Πέτρου Κόκκαλη αλλά και του «∆ράκου» του ελληνικού µπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη. Επίσης, συγκλίνουν στο ότι το ευρωψηφοδέλτιο θα εµπλουτιστεί και από προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να συµπαραταχθούν στο προοδευτικό µέτωπο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΚΠΛΗΞΗ, ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!