Συγχαρητήρια του προέδρου της ΚΕΔΕ στον νέο υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 15 Μαρτίου 2020 - 20:20
  • Comments Off

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου σε επικοινωνία που είχε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, απηύθυνε συγχαρητήρια στον κ. Νίκο Χαρδαλιά μετά την απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη να του αναθέσει το χαρτοφυλάκιο της Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Η Αυτοδιοίκηση είναι πάντα στην πρώτη γραμμή και συμβάλλει αποφασιστικά με όλες της τις δυνάμεις στο δύσκολο έργο της διαχείρισης οποιασδήποτε κρίσης. Ο κ. Παπαστεργίου διαβεβαίωσε τον νέο Υφυπουργό ότι η Αυτοδιοίκηση με όλο το έμψυχο δυναμικό και τις υλικοτεχνικές υποδομές της θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της πολιτικής προστασίας προς όφελος των πολιτών.

Yπενθυμίζεται  με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη,« ο μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναβαθμίζεται σε υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με πλήρεις και αποκλειστικές αρμοδιότητες και ο οποίος θα αναφέρεται απευθείας στον πρωθυπουργό», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο κυβερνητικ΄ςο εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Η ορκομωσία του κ. Χαρδαλιά θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 11:00 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Α. Σακελλαροπούλου. Επίσης με απόφαση του πρωθυπουργού, αναβαθμίζεται στη θέση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, ο μέχρι σήμερα Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας, Στρατηγός ε.α. και πρώην Αρχηγός της Πυροσβεστικής Βασίλης Παπαγεωργίου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΕΔΕ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!