Ποτάμι: Το ΠΑΣΟΚ εξαγοράζει βουλευτές

Σφοδρή επίθεση εναντίον της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, με προσωπικές αιχμές για τη Φώφη Γεννηματά, εξαπέλυσε «Το Ποτάμι» την ένταξη του νυν ανεξάρτητου και πρώην βουλευτή του Ποταμιού, Κώστα Μπαργιώτα, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Σήμερα καταλάβαμε γιατί η κυρία Γεννηματά ήταν απούσα από τη Βουλή στη συζήτηση για την παραπομπή Παπαντωνίου. Είχε δουλειές λόγω μεταγραφικής περιόδου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, επισημαίνοντας ότι «στις Δημοκρατίες, την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων την καθορίζουν οι πολίτες στις εκλογές».

Όπως υπογραμμίζει, «η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχει άλλη άποψη. Εξαγοράζει βουλευτές υποσχόμενη έδρες και θέσεις όταν «επιστρέψουμε στα πράγματα»». Το Ποτάμι εξεπολύει πυρά και κατά του κ. Μπαργιώτα, τονίζοντας: «Όσο για αυτούς που προδίδουν τους ψηφοφόρους τους, να ξέρουν ότι η απάντηση θα είναι σκληρή. Ειδικά από αυτούς που έτρεχαν σαν τον Βέγγο για να τους βγάλουν βουλευτές. Ειδικά από αυτούς που πίστεψαν ότι εκπροσωπούν το νέο, ακούγοντάς τους να κατακεραυνώνουν «το παλιό, το ΠΑ.ΣΟ.Κ, τη Γεννήματα».

Ειδικά από αυτούς που τους έλεγαν τον Σεπτέμβρη «όλοι για έναν και ένας για όλους», χωρίς να τους λένε ότι το ένας για όλους θα ίσχυε μέχρι να πάρουν μία καλή πρόταση μεταγραφής. Ως υστερόγραφο το Ποτάμι σημειώνει πως «η τελευταία πρόταση είναι αποσπάσματα σημερινών αναρτήσεων Λαρισαίων. Ένας μακρύς κατάλογος απογοητευμένων πολιτών». Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπαργιώτας είχε ανακοινώσει την παραίτησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του «Ποταμιού» τον περασμένο Φεβρουάριο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΣΟΚ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΤΑΜΙ, ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!