πέτσας-σε-περισσότερα-νοικοκυριά-το-ε-199794
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 17.09.2019 | 16:12

Πέτσας: Σε περισσότερα νοικοκυριά το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην πετρελαϊκή κρίση και τις παρενέργειες στην ελληνική αγορά καυσίμων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Σύμφωνα με τον Στ. Πέτσα, «θα υπάρξει μια λεπτομερής ανακοίνωση από το υπουργείο Ενέργειας σχετικά με τους ελέγχους που γίνονται ώστε να μην υπάρξουν φαινόμενα αισχροκέρδειας και προκειμένου να μην υπάρξουν κάποιοι πονηροί που θα εκμεταλλευθούν την άνοδο των διεθνών τιμών του πετρελαίου ώστε να αυξήσουν τις εγχώριες τιμές».

Ακόμη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε και για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης υποστηρίζοντας ότι είναι ένα θέμα που τέθηκε και στον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ και «η κυβέρνηση θα το εξετάσει προκειμένου να το λάβουν περισσότερα νοικοκυριά».

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο πολιτικό ρεπορτάζ και στην κάλυψη θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ψηφιακά και ραδιοφωνικά μέσα. Ξεκίνησε σε ηλικία 22 χρονών ως μαθητευόμενος στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όπου έμεινε για 18 χρόνια καλύπτοντας το κοινωνικό, πολιτικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ. Εχει συνεργαστεί με το περιοδικό «Unfollow» κάνοντας ερευνητική δημοσιογραφία. Από το 2019 δουλεύει στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. Εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2016, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης της ιστοσελίδας. https://www.facebook.com/theodoropan