Πάσχα στο σπίτι και για τους πολιτικούς αρχηγούς

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 1 Μαΐου 2021 - 12:15
  • Comments Off

Σπίτι και αρνί στο φούρνο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μετά το τηλεοπτικό του διάγγελμα για το «μη Πάσχα στο χωριό» ίσως να μην μπορούσε να κάνει κάτι άλλο από το να δώσει το καλό παράδειγμα.

Το οποίο ακολουθεί και ο Αλέξης Τσίπρας.  Που θα περάσει το Πάσχα, μαζί  με την οικογένεια του, στο Σούνιο, στο σπίτι που νοικιάζει. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μείνει και αυτός σπίτι θα βάλει φαγητό στον φούρνο.  Ο Κυριάκος Βελόπουλος θα μείνει στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Ο μόνος πολιτικός αρχηγός που ίσως περάσει το Πάσχα εκτός Αθηνών θα είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης αν τελικά πάει Αίγινα.

Άφησα για το τέλος τη Φώφη Γεννηματά. Που θα μείνει σπίτι. Αλλά όπως γράφει ο «Βηματοδότης» δεν θα αρκεστεί στο να βάλει το αρνί στο φούρνο.

Θα ετοιμάσει και την περίφημη «μαγειρίτσα Γεννηματά». Που όσοι την έχουν δοκιμάσει λένε ότι είναι καταπληκτική. Η φήμη της έχει φτάσει τόσο μακριά που θρυλείται πως ένα Πάσχα που ήταν διακοπές κατόπιν αιτήματος έφτιαξε την περίφημη «Μαγειρίτσα Γεννηματά» για όλο το ξενοδοχείο!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ, ΠΑΣΧΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]