Επιστολή Γεννηματά σε Μητσοτάκη-πολιτικούς αρχηγούς: «Να ψηφίσουμε μαζί νέο κλιματικό νόμο»

  • Απο Aftodioikisi News
  • 22 Απριλίου 2021 - 13:30
  • Comments Off

Επιστολή Γεννηματά σε Μητσοτάκη και πολιτικούς αρχηγούς: «Να ψηφίσουμε μαζί νέο κλιματικό νόμο»

Να ψηφίσουν, όλοι μαζί, ένα νέο κλιματικό νόμο καλεί η Φώφη Γεννηματά τον Πρωθυπουργού και τους πολιτικούς αρχηγούς με επιστολή της

«Απαιτείται ένας Ελληνικός Κλιματικός Νόμος. Σε συνέχεια και του Ευρωπαϊκού Κλιματικού Νόμου για τον οποίο υπήρξε χθες πολιτική συμφωνία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή», αναφέρει η κ. Γεννηματά.

Ως πρώτο βήμα προτείνει τη σύγκληση κοινής συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, με την παρουσία των αρμόδιων υπουργών (Οικονομικών, του αν. υπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τα Ευρωπαϊκά Θέματα και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας) τόσο για τη συζήτηση της πρότασης του Κινήματος Αλλαγής όσο και την ενημέρωση των κομμάτων για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στις σχετικές διαβουλεύσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Είναι αναγκαίο σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα για το μέλλον, να μην επικρατήσουν σκοπιμότητες και κομματικά συμφέροντα. Να υπάρξει η αναγκαία εθνική συνεννόηση και συνέργεια για τη διαμόρφωση μιας τελικής πρότασης που θα πείθει και θα ενεργοποιεί τους πολίτες. Ώστε στην επερχόμενη Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών στη Γλασκώβη, στις αρχές Νοεμβρίου, η χώρα μας να έχει κλιματικό νόμο», υπογραμμίζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]