Οικονόμου: Κατέθεσε τροπολογία για τους Δ. Σαρωνικού και Λαυρεωτικής

Τροπολογία με την οποία ζητεί  την παράταση στην ήδη δοθείσα αναστολή εξέτασης των ενστάσεων για τα ζητήματα που έχουν προκύψει στο κτηματολόγιο στους Δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου.

Ειδικότερα:

Την νομοθετική πρωτοβουλία την έχει πάντα η κυβέρνηση και όχι μεμονωμένα ο κάθε βουλευτής. Με σεβασμό στους θεσμούς αλλά και στην αγωνία των συμπολιτών μας στους δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, και χωρίς διάθεση εντυπωσιασμού και ψηφοθηρίας, κατέθεσα τροπολογία 498/54/7-10-2020 με την οποία ζητώ την παράταση στην ήδη δοθείσα αναστολή εξέτασης των ενστάσεων για τα ζητήματα που έχουν προκύψει στο κτηματολόγιο .Με αυτό τον τρόπο θα δοθεί ο χρόνος να έρθει άμεσα στη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπ. Οικονομικών  που θα λύσει  με δίκαιο και οριστικό τρόπο εκκρεμότητες προηγούμενων ετών χωρίς να ταλαιπωρούνται στο μεσοδιάστημα σε δικαστικές αντιδικίες οι πολίτες. Κροκοδείλια δάκρυα από αυτούς που ανέχονταν αυτές τις εκκρεμότητες επί χρόνια χωρίς να κάνουν τίποτα(oύτε καν μια ανακοίνωση ) είναι ενδεικτικά του υποκριτικού ενδιαφέροντός τους. Η κυβέρνηση θα λύσει την υφιστάμενη εκκρεμότητα και δεν θα καταφύγει σε σοφίσματα και υποκριτικές παλινωδίες.

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!