Οικονόμου: Καμία ανοχή σε περιστατικά βίας-Εμείς διαλύσαμε τη Χρυσή Αυγή - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
15
Οκτώβριος
Back

Οικονόμου: Καμία ανοχή σε περιστατικά βίας-Εμείς διαλύσαμε τη Χρυσή Αυγή

Οικονόμου: Καμία ανοχή σε περιστατικά βίας-Εμείς διαλύσαμε τη Χρυσή Αυγή

«Για την Κυβέρνηση είναι ξεκάθαρο ότι ότι η χρήση βίας και οι εγκληματικές συμπεριφορές από όπου κι αν προέρχονται προξενούν μόνιμη βλάβη στην κοινωνία και για αυτό και δεν υπήρξε ούτε πρόκειται να υπάρξει καμιά ανοχή» δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η συντεταγμένη πολιτεία απαντά με την εφαρμογή του νόμου. Σε αυτή την κατεύθυνση άλλωστε κινούνται καιοι συλλήψεις, οι έρευνες και οι προσαγωγές που πραγματοποίησε το τελευταίο  διάστημα η Ελληνική Αστυνομία»

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι στην κυβέρνηση «είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε την νεκρανάσταση νεοναζιστικών συμμοριών. Άλλωστε για μας η πολιτική καταδίκη του φασισμού είναι αυτονόητη, είναι απερίφραστη. Άλλοι είναι εκείνοι που όσο κυβερνούσαν δεν έκαναν τίποτα έμπρακτο εναντίον της ακροδεξιάς, σε αντίθεση με την Παράταξη μας και την Κυβέρνησή μας που ανυποχώρητα αντιμετώπισε και διέλυσε την Χρυσή Αυγή».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!