Μητσοτάκης: Μετά τις αντιδράσεις θυμήθηκε τον Καραμανλή - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back
Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα δύο μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει

Μητσοτάκης: Μετά τις αντιδράσεις θυμήθηκε τον Καραμανλή

Μητσοτάκης: Μετά τις αντιδράσεις θυμήθηκε τον Καραμανλή

Οι αντιδράσεις από την απροθυμία, όπως λέγεται, του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναφερθεί στον ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον οποίο συνήθως ξεχνάει, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ και στον φιλικά προσκείμενο Τύπο.

Φαίνεται ότι οι αντιδράσεις αυτές δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου φρόντισαν να φρεσκάρουν τη μνήμη του κ. Μητσοτάκη.

Έτσι, στην εκδήλωση της οργάνωσης της Παιανίας για τα 47 χρόνια από την ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας, όπου παραβρέθηκε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη συμβολή της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή σε όλες τις μεγάλες ιστορικές επιλογές της χώρας.

Για την ιστορία οι αναφορές του ήταν οι εξής:

«Χρόνια πολλά στην παράταξη που ίδρυσε πριν από 47 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Μία παράταξη που σε αυτά, τα σχεδόν, 50 χρόνια σημάδεψε με την παρουσία της και τη διαδρομή της όλες τις μεγάλες ιστορικές επιλογές αυτής της χώρας»

«Τιμούμε, λοιπόν, σήμερα 47 χρόνια μετά και γιορτάζουμε την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος δημιούργησε αυτή την παράταξη και περνά ουσιαστικά σε εμάς -στη δική μας γενιά- την ευθύνη να την εκσυγχρονίσουμε, να την ενδυναμώσουμε και να διατηρήσουμε την παράταξη αυτή πρωταγωνίστρια στο κέντρο των πολιτικών εξελίξεων».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!