Ο Μητσοτάκης ήπιε καφέ παρέα με δήμαρχο -Γιατί θεωρεί γούρικο το δήμο του

Στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά, απόλαυσε τον καφέ του, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης παρέα με τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Καραγιάννη, βουλευτές και στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προηγουμένως ο κ. Μητσοτάκης είχε βρεθεί στο δημαρχείο Λαγκαδά, όπου ο δήμαρχος τον ενημέρωσε για ζητήματα του δήμου. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε στον Λαγκαδά, γιατί, όπως είπε, τον έχει επισκεφθεί με πολλές ιδιότητες. Ως πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΝΔ και ως υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος. Μάλιστα, θεώρησε γούρικη την επίσκεψη που έκανε ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, επειδή εκλέχθηκε και παρατήρησε πως την επόμενη φορά θα επισκεφθεί τον Λαγκαδά ως πρωθυπουργός της χώρας.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε στην περιοχή και πρότυπη μονάδα παραγωγής βιοαερίου από αγελαδοτρόφους στο Κολχικό, ξεναγήθηκε σε αυτή και ενημερώθηκε για τη λειτουργία της.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Λαγκαδά και το Αστυνομικό Τμήμα, ενώ περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους, χαιρέτισε πολίτες και είχε και σύντομες συνομιλίες μαζί τους.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΓΟΥΡΙΚΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!