Νέα δημοσκόπηση-«μαμούθ»: Στο 5,5% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

  • Απο stergios
  • 8 Ιουλίου 2018 - 10:11
  • Comments Off

Στις 5,5 μονάδες καταγράφεται η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση που διενήργησε η ΚΑΠΑ Research κατά το διάστημα 25 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, για την ιστοσελίδα thebest.gr.

Σε δείγμα 9.800 ερωτηθέντων, η διαφορά είναι αυξημένη κατά 1,1% σε σχέση με αντίστοιχη έρευνα που είχε διενεργηθεί τον Μάρτιο από την ίδια εταιρεία.

Στην ερώτηση «αν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή ποιο κόμμα θα ψηφίζατε», το 23,3% θα ψήφιζε τη ΝΔ, ενώ το 17,8%  απάντησε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 31% έναντι 24% του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο το μεγαλύτερο ποσοστό 42% απάντησε «κανένας από τους δύο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερτερεί στα κοινωνικά στρώματα που έχουν εισόδημα έως 6.000 ευρώ, ετησίως, ενώ η ΝΔ επικυριαρχεί σε όσους έχουν εισοδήματα άνω των 25.000 ετησίως.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΚΑΠΑ RESEARCH, ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ, THE BEST


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!