μητσοτάκης-το-προφίλ-του-λαφαζάνη-ίσω-196778
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 18.10.2014 | 20:01

Μητσοτάκης: Το προφίλ του Λαφαζάνη ίσως κοσμεί το νέο χιλιάρικο

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση, με αρκετή δόση ειρωνείας, εξαπολύσει στον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το προφίλ του Λαφαζάνη ίσως κοσμεί το νέο χιλιάρικο», είναι ο τίτλος συνέντευξης του υπουργού στον «Ελεύθερο Τύπο» της Κυριακής, συνδέοντας, προφανώς, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το σενάριο επιστροφής στη δραχμή.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Μητσοτάκης, εμφανίζεται να διερωτάται: «Αν σήμερα οι αγορές κλείνουν για την Ελλάδα με τέτοια ευκολία, τι θα συμβεί εάν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές;».

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.