Με τηλεδιάσκεψη η κυβερνητική ενημέρωση στα ΜΜΕ

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 15 Μαρτίου 2020 - 20:50
  • Comments Off

H ενημέρωση των πολιτικών συντακτών θα γίνει αύριο, Δευτέρα 16 Μαρτίου 1 μ.μ. Στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού  «και με γνώμονα την προστασία και ασφάλεια της υγείας όλων των συμμετεχόντων, το briefing από αύριο, θα πραγματοποιείται εξ’ αποστάσεως με τηλεδιάσκεψη», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και σημειώνεται:

«Με σύμμαχο την τεχνολογία και τις σύγχρονες εφαρμογές επικοινωνίας, το μόνο που αλλάζει είναι ο τρόπος διεξαγωγής: Η εισαγωγική τοποθέτηση θα προβληθεί ζωντανά μέσω συνδέσμου live streaming και με την ολοκλήρωση θα υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής ερωτήσεων, σε ειδικό forum που θα δημιουργηθεί για αυτόν το σκοπό σε εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι για την προστασία της υγείας όλων των συμμετεχόντων, στην αίθουσα θα παρευρίσκονται μόνο όσοι είναι απαραίτητο προκειμένου να είναι τεχνικά εφικτή η ζωντανή μετάδοση του briefing. Το οπτικοακουστικό υλικό θα είναι διαθέσιμο, μετά την ολοκλήρωση του briefing, από την ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και το κανάλι της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης στο YouTube. Το briefing θα διεξαχθεί από την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο κυρία Αριστοτελία Πελώνη».

ΥΓΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΜΕ, ΜΕΤΡΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!