Μαξίμου -ανασχηματισμός: Διαψεύδει (από ανάγκη) τα σενάρια αλλά αυτά επιμένουν

Η αναταραχή που προκαλούν στην κυβέρνηση τα σενάρια ανασχηματισμού με εκκίνηση το σχετικό δημοσίευμα της aftodioikisi.gr την περασμένη Τετάρτη το οποίο οδήγησε σε«τσουνάμι» ρεπορτάζ σε Τύπο, Διαδίκτυο και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ανάγκασε σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου να τα διαψεύσει.

Συγκεκριμένα, κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν τα σενάρια περί ανασχηματισμού, με αιτιολογικό τα πολλά ανοιχτά ζητήματα αλλά και τα υψηλά θετικά ποσοστά για την κυβέρνηση σε όλες τις μετρήσεις.  «Η κυβέρνηση λειτουργεί καλά και αποδοτικά. Ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης δεν γίνεται. Οι υπουργοί έχουν πολλή δουλειά να κάνουν και οφείλουν όλοι να ασχολούνται με το έργο τους κι όχι με σενάρια ανασχηματισμού που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά για το έργο της κυβέρνησης», ανέφερε σε συνεργάτες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βλέποντας ότι στα υπουργεία έχουν κατεβάσει τα μολύβια μετά τα σχετικά δημοσιεύματα.

«Το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού είναι στραμμένο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στην επανεκκίνηση του τουρισμού και συνολικότερα της οικονομικής δραστηριότητας και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων απασχόλησης ώστε να περιοριστεί η απώλεια θέσεων εργασίας. Γι’ αυτό το λόγο έχει συνεχείς συσκέψεις και σε αυτό το έργο θέλει προσηλωμένους τους υπουργούς κι όχι στη σεναριολογία» επισήμαιναν οι ίδιες πηγές και υπογράμμιζαν ότι σε όλες τις μετρήσεις η κυβέρνηση έχει υψηλά επίπεδα αποδοχής.

Πάντως, όπως έλεγε παλαιός κοινοβουλευτικός της ΝΔ στην aftodioikisi.gr, «αυτό που ισχύει ανέκαθεν στην πολιτική είναι ότι ο ανασχηματισμός αφενός δεν προαναγγέλλεται και αφετέρου όταν ‘καεί’ ως προς το χρόνο πραγματοποίησής του, διαψεύδεται μέχρι να γίνει αιφνιδιαστικά».  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΔΙΑΨΕΥΣΗ, ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΜΟΝΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!