Λυκούδης: Συμφωνία με προβλήματα, αλλά καλύτερη από το σκέτο «Μακεδονία»

  • Απο stergios
  • 19 Ιανουαρίου 2019 - 11:46
  • Comments Off

«Η συμφωνία των Πρεσπών έχει προβλήματα, που χρειάζονται παρακολούθηση, αλλά είναι καλύτερη από το να λέει όλος ο πλανήτης τα Σκόπια ‘’Μακεδονία’’» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Σπύρος Λυκούδης.

Την επομένη της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς, στην οποία αποφασίστηκε η θετική ψήφος του κ. Λυκούδη την επόμενη εβδομάδα, ο συνεργαζόμενος με το Ποτάμι βουλευτής δήλωσε ότι «η πολύχρονη εκκρεμότητα απέβαινε εις βάρος της χώρας μας», τασσόμενος υπέρ της επίλυσης του ονοματολογικού.

Ο Σπύρος Λυκούδης επέκρινε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο εθνικό θέμα, λέγοντας ότι «η διαδικασία θα μπορούσε να ήταν καλύτερη αν υπήρχε συνεννόηση, καθώς το εθνικό αυτό θέμα εσωτερικοποιήθηκε με πρόχειρο τρόπο».

«Έπρεπε να είχαμε (τα κόμματα) μια ενιαία στάση» σημείωσε, εντούτοις διευκρίνισε ότι η σύνθετη ονομασία είναι θετικό βήμα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!