Κοινωνικό Μέρισμα: Αυτές είναι οι τρεις μεγάλες παροχές της κυβέρνησης
Τετάρτη
7
Δεκέμβριος
Back

Κοινωνικό Μέρισμα: Αυτές είναι οι τρεις μεγάλες παροχές της κυβέρνησης

Εισοδηματική ενίσχυση σε τρία βασικά στοιχεία κόστους του οικογενειακού προϋπολογισμού θα προσφέρει η κυβέρνηση με στόχο να ενισχύσει τα ευάλωτα νοικοκυριά ενόψει του δύσκολου Χειμώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ θα ανακοινώσει το «κοινωνικό μέρισμα» μέσω ενισχύσεων τριών συγκεκριμένων ενισχύσεων.

Ειδικότερα:

— Της επιδότησης της  δόση του στεγαστικού δανείου αναλαμβάνοντας το κράτος την υποχρέωση καταβολής σημαντικού μέρους της δόσης του στεγαστικού δανείου μέχρι το τέλος του χρόνου,

— Της επιδότησης του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος. Διευρύνοντας τα εισοδηματικά όρια για το κοινωνικό τιμολόγιο, αυξάνοντας την τιμή επιδότησης του ηλεκτρικού ρεύματος σε ποσοστό από 35 – 50%

— Επιδότησης του κόστους θέρμανσης μέσω αύξησης των εισοδηματικών κριτηρίων αλλά και αύξηση των ποσών του επιδόματος θέρμανσης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!