Κλείνει την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» ο Μιχαλολιάκος

Λουκέτο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» (Χ.Α.) βάζει, ύστερα από 27 χρόνια κυκλοφορίας της, ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο επικεφαλής του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 13 ετών, γράφει σχετικά στην ιστοσελίδα της Χ.Α.:

«Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας ‘’ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ’’ κυκλοφόρησε την 10η Ιανουαρίου του 1993 και το τελευταίο μόλις την περασμένη εβδομάδα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, ημέρα της καταδίκης της Χρυσής Αυγής.

Λόγοι εύκολα κατανοητοί με οδηγούν στην διακοπή της εκδόσεως της Εφημερίδας ‘’ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ’’, μετά από 27 χρόνια. Δεκάδες χιλιάδες σελίδες και εκατομμύρια λέξεις στην υπηρεσία της Αιώνιας Ιδέας του Ελληνισμού μέσα από τις σελίδες αυτής της εφημερίδας αποτελούν και ένα ορόσημο για το Μέλλον.

Ένα Μέλλον, που κανένας δεν το ξέρει και γι’ αυτό κάποιοι δεν πρέπει ούτε να ελπίζουν, ούτε να απελπίζονται και να θυμηθούμε τον Καζαντζάκη, να θυμόμαστε ότι σημασία δεν έχει το εάν νικάμε ή χάνουμε, και καμιά φορά μια ήττα είναι πιο σπουδαία από την νίκη, αλλά το να πολεμάμε».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!