Κασσής: Δεν θα ψηφίσω τον ενιαίο φόρο ακινήτων, και δεν είμαι ο μόνος

«Δεν δίνω ‘λευκή επιταγή’, δεν εξουσιοδοτώ κανέναν να φέρει τον νόμο για τα ακίνητα, όπως είναι στο σχέδιο, δεν εξουσιοδοτώ κανέναν να φέρει νόμο για τους πλειστηριασμούς», δήλωσε μεταξύ άλλων στον Βήμα FM ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής.

Για τον ενιαίο φόρο ακινήτων υποστήριξε πως «πρέπει να υπάρχει το περιουσιολόγιο, για να φορολογηθεί ο καθένας βάσει των περιουσιακών του στοιχείων και όχι να πάμε σε κατά κεφαλήν φόρο».

Επιπλέον είπε ότι είναι επιτακτικό να «πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες και όχι να πάμε σ’ αυτούς που δεν έχουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα ψηφίσω ως έχει… Ας μη γελιόμαστε… Και υπάρχουν και άλλοι βουλευτές» (που δεν θα ψηφίσουν τον φόρο).

Ερωτηθείς τι θα γίνει αν καταψηφίσουν οι βουλευτές αυτοί, ο κ. Κασσής είπε ότι το ερώτημα αυτό πρέπει να απευθυνθεί στο αρμόδιο υπουργείο, ενώ πρόσθσε ότι «πρέπει να πληρώσουν και οι αγρότες», παρόλο που ο ίδιος προέρχεται από αγροτική περιοχή.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΣΟΚ, ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!