Α. Γεωργιάδης: « Η κ. Κωνσταντοπούλου όντως χρειάζεται βοήθεια»

Την έντονη διαμαρτυρία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τα λεγόμενα του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη με αφορμή τα γεγονότα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, με αποτέλεσμα οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποχωρήσουν προσωρινά από την αίθουσα.

Μόλις πήρε το λόγο ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με τα χθεσινά γεγονότα στην ΕΡΤ και την εικόνα της κυρίας Κωνσταντοπούλου να καλεί σε βοήθεια, πιστοποιώ – έχοντας ζήσει με την κυρία συνάδελφο για περίπου πέντε μήνες στην Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ – ότι την χρειάζεται και θα πρέπει να την βοηθήσουμε. Επίσης η εικόνα της κυρίας Ραχήλ Μακρή πάνω στα κάγκελα ήταν πραγματικά πέραν πάσης προσδοκίας…».

Μετά την αναφορά αυτή του κ. Γεωργιάδη, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επέκριναν με σφοδρότητα τον υπουργό, ενώ ο ίδιος πρόσθεσε: «Πείτε ότι θέλετε. Σας ακούμε όλη τη μέρα να μιλάτε για χούντα και για κατάλυση της Δημοκρατίας. Φτάνει. Έχετε χάσει την ψυχραιμία σας. Αφού δυο μέρες μας μιλάνε για τη χούντα της κυβερνήσεως έχουν το θράσος να μας κάνουν και μαθήματα αξιοπρέπειας. Βρείτε εσείς την αξιοπρέπεια κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και μετά να κάνετε μαθήματα στους άλλους».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΕΡΤ, ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ, ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!