Καμμένος: «Casus belli» η διατήρηση Κουίκ – Χρυσοβελώνη στην κυβέρνηση

  • Απο stergios
  • 20 Ιανουαρίου 2019 - 10:55
  • Comments Off

«Casus belli» η διατήρηση στην κυβέρνηση των στελεχών που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ αλλά δεν είναι εκλεγμένοι βουλευτές, δήλωσε το πρωί της Κυριακής ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εμφανίστηκε στον Σκάι, τερματίζοντας το εμπάργκο προς τον σταθμό, και δήλωσε ότι «εάν ο πρωθυπουργός δεν απομακρύνει άμεσα τα στελέχη που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ έστω και αν δεν έχουν κάνει ανταλλαγή ψήφου, ειδικά αυτούς, όπως η Χρυσοβελώνη και ο Κουίκ, είναι αιτία πολέμου», ενώ απείλησε τον πρωθυπουργό: «Εάν τους κρατήσει δεν περνάει νομοσχέδιο, η κοινοβουλευτική ομάδα θα του μπλοκάρει όλα τα νομοσχέδια».

«Η παραμονή στελέχους με ανταλλαγή καρέκλας, είναι θέμα αυτού που την ανταλλάσσει, αλλά η παραμονή αυτών που δεν έχουν ανταλλαγή, για να χτυπούν εμένα, είναι αιτία πολέμου», ξεκαθάρισε.

«Η Χρυσοβελώνη παρακάλαγε το καλοκαίρι να μπει υπουργός εμένα, τη γυναίκα μου, και μπήκε. Ο Κουίκ έλεγε «εγώ με τον Τσίπρα ποτέ», «κομμουνιστές» τους ανέβαζε «εαμοβούλγαρους» τους κατέβαζε και τώρα μου λέει «με έχει διορίσει ο Τσίπρας», τι να πω εγώ», είπε για τους πρώην συνεργάτες του.

«Θα διαγράψω τον Παπαχρηστόπουλο μόλις ψηφίσει τις Πρέσπες»

Ο Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε ακόμα πως «με το πού θα υπογράψει», θα διαγράψει τον Θανάση Παπαχρηστόπουλο από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. «Αλλά προτιμώ να έχω τον Παπαχριστόπουλο στη Βουλή, που έχει πει ότι θα παραδώσει την έδρα του σε ποιον, στον κύριο Κουίκ, οπου χρησιμοποιεί τη θέση που τον έβαλα για να με χτυπάει, που έκανε αυτά τα τρελά που κάνει, θέλει τώρα να πάρει την έδρα από τον Παπαχριστόπουλο. Με τον κ. Παπαχριστόπουλο διαφωνώ πολιτικά, αλλά τον προτιμώ από έναν διορισμένο πολιτικό», πρόσθεσε ακόμα.

Αναφορικά με την θέση που κράτησαν η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης, ο κύριος Καμμένος δήλωσε: «Αν έχει πάρει κάποιος λεφτά δεν το ξέρω και δεν αφήνω τίποτα να εννοηθεί. Έχω δύο απτά παραδείγματα, η κυρία Κουντουρά και ο κύριος Κόκκαλης, ενώ την προηγούμενη βδομάδα φάγαμε μαζί, την Παρασκευή πριν φύγουν για Κίνα, και η θέση της κυρίας Κουντουρά ήταν να μην ψηφίσουμε Πρέσπες, αλλά να μην ρίξουμε την κυβέρνηση, φεύγοντας μου είπε «εδώ θα πάμε όλοι μαζί». Ο κύριος Κόκκαλης φώναζε «να είσαι πιο σκληρός πρόεδρε, έχεις υποχρέωση να ρίξεις την κυβέρνηση». Φεύγουμε από το μεσημεριανό και του λέω «να είσαι το Σαββατοκύριακο εδώ γιατί μπορεί να χρειαστεί να ξανασυνεδριάσουμε, λεει «ναι»… Τον ψάχνουμε να έρθει και έχει πάει στην Κίνα! Είναι η πρώτη φορά που βουλευτές την κάνουν για Κίνα! Επαιρνα την κυρία Κουντουρά στο κινητό της και το σήκωνε ο αστυνομικός γιατί το είχε αφήσει εδώ! Αντάλλαξαν επίσημα την θέση τους στο υπουργικό για λίγους μήνες, με την συνείδησή τους».

Ξεκάθαρα έχει ευθύνη και ο κύριος Τσίπρας, γι’ αυτό και του το είπα πως όταν είσαι με ένα κόμμα τέσσερα χρόνια και έχεις μια έντιμη συνεργασία όπως λες, εγώ δεν θα του το έκανα, να φτάσει να κινδυνέψει το κόμμα, είπε ακόμα ο κύριος Καμμένος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!