Η έγκυος Κεραμέως απαντά: Κρίνομαι γιατί παντρεύτηκα! (βίντεο)

Την έντονη αντίδραση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της ΝΔ Νίκης Κεραμέως, αλλά και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε στη Βουλή, η διάταξη για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία, μεταξύ άλλων, προβλέπει ότι μέλη της Επιτροπής δεν μπορεί να είναι σύζυγοι ή συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού με πολιτικά πρόσωπα. Αιτία της αντίδρασης της βουλευτίνας είναι το γεγονός πως ο σύζυγός της είναι μέλος της εν λόγω επιτροπής.
«Σιωπώ γιατί αυτό επιβάλλει η αξιοπρέπειά μου και η πορεία μου ως άνθρωπος. Δεν πρόκειται να συμμετάσχω στο δικό σας παιχνίδι θα πω όμως μια κουβέντα. Ευχαρίστως θεσπίστε αυτό το φωτογραφικό ασυμβίβαστο που φέρνετε, παρότι ο σύζυγός μου ορίστηκε μέλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού έξι χρόνια πριν εκλεγώ βουλευτής.
Το 2009, δεν ήμασταν καν παντρεμένοι και δεν είχα σχέση με το δημόσιο βίο. Κύριε υπουργέ δεν υπάρχει σε όλη την ελληνική επικράτεια άλλος άνθρωπος που να θίγεται από αυτή τη διάταξη. Μόνο εγώ προσωπικά. Και παρεμπιπτόντως πιο φωτογραφική δεν μπορούσατε να κάνετε τη διάταξη.
Θα μπορούσατε να βάλετε και την ιδιότητα της εγκύου ενδεχομένως για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι πρόκειται για μένα» τόνισε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ.
Η κ. Κεραμέως έκανε λόγο για πολιτική δίωξη, είπε ότι έρχεται στη βουλή μια εβδομάδα μετά τον ορισμό της στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και απευθυνόμενη στην κυβέρνηση ανέφερε ότι για να πείσει ας επεκτείνει αυτή τη διάταξη σε όλες τις ανεξάρτητες αρχές.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ, ΚΕΡΑΜΕΩΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!