Εξώδικο Γ.Γ. του Πρωθυπουργού σε Τράγκα (φωτο)

Στη Δικαιοσύνη κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα ετοιμάζεται να προσφύγει ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται καθημερινά στο στόχαστρο του Γ. Τράγκα ο οποίος απευθύνεται προς το πρόσωπό του με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και κατηγορίες για παράνομες δραστηριότητες.

«Οι ψευδείς και συκοφαντικοί σας ισχυρισμοί για το πρόσωπό μου, εκφεύγουν κατά πολύ της όποιας σκληρής δημοσιογραφικής κριτικής, την οποία και προσωπικά και ως εκ της θέσεως μου αποδέχομαι, αλλά πλέον προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, γεγονός το οποίο δεν μπορώ να ανεχθώ» τονίζεται σε Εξώδικη Διαμαρτυρία που έχει σταλεί στον δημοσιογράφο κάνοντας λόγο για προσπάθεια ηθικής σπίλωσής τους προσπάθεια που συνδέεται με τον πολιτικό του ρόλο.

Ο κ. Δημητριάδης ζητά από τον Γ. Τράγκα να ανακαλέσει και να ανασκευάσει προειδοποιώντας ότι διαφορετικά θα προσφύγει στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΞΩΔΙΚΟ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΡΑΓΚΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!