ΡΟΗ
προηγ επομ

Ανακοινώσεις Μητσοτάκη την Παρασκευή

Η ώρα των ανακοινώσεων για τη μείωση της προκαταβολής φόρου που είχε ο προαναγγείλει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στις 20 Μαΐου, έφθασε και όπως έκανε γνωστό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, την Παρασκευή στην «Ωρα του Πρωθυπουργού», ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει αναλυτικά τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της εργασίας. Εκτός από την προκαταβολή φόρου, οι ανακοινώσεις θα αφορούν αντίστοιχες παρεμβάσεις για τις ασφαλιστικές εισφορές. αλλά και την εφαρμογή του προγράμματος «Συν-εργασία».

Την ίδια ημέρα ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, σε μία συμβολική επίσκεψη για την έναρξη των εργασιών του εμβληματικού project που όπως υπογράμμισε ο κ. Πέτσας, αλλάζει την εικόνα της Ελλάδας στον κόσμο και την όψη του λεκανοπεδίου της Αττικής, καθώς:

– Αξιοποιεί έκταση 6.200 στρεμμάτων σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της Αττικής και της χώρας μας.

-Περιλαμβάνει, με δαπάνες του επενδυτή, όλα τα αναγκαία δίκτυα υποδομής όπως, οδοποιίας, 50 χλμ πεζοδρόμων, ποδηλατοδρόμων, τραμ, και λοιπών υποδομών.

– Δημιουργεί ένα τεράστιο πνεύμονα πρασίνου έκτασης 2.000 στρεμμάτων (αντίστοιχης έκτασης με το Hide Park του Λονδίνου), με πολλαπλές δραστηριότητες και μια ελεύθερης πρόσβασης παραλία έκτασης 1 χλμ.

– Αγγίζει το ποσό των 8 δισ. ευρώ. – Δημιουργεί 12.000 θέσεις εργασίας στη φάση της κατασκευής και 70.000 θέσεις εργασίας στη φάση της ανάπτυξής του. Πηγή:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!