επιστρέφει-στην-ενημέρωση-το-mega-ποιοι-δ-12272
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 09.09.2017 | 09:55

Επιστρέφει στην ενημέρωση το Mega -Ποιοι δημοσιογράφοι θα καλύψουν την ομιλία Τσίπρα

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Oι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του Mega αποφάσισαν να μεταδώσουν σήμερα ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Αποφάσισαν, επίσης να μεταδώσουν και την κυριακάτικη συνέντευξη Τύπου.

Είναι η πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο που θα παρακολουθήσουμε ζωντανό ενημερωτικό πρόγραμμα από το άλλοτε μεγάλο κανάλι και είναι φανερό ότι η απόφαση έχει σχέση με τη χθεσινή συνάντηση με τον Γιάννης Βαρδινογιάννη, καθώς οι εκπρόσωποι των εργαζομένων πήραν αισιόδοξα μηνύματα.

Είναι προφανές ότι το ίδιο θα συμβεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο με την επίσκεψη του αρχηγού της αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι θα μεταδώσει το Σάββατο την ομιλία του πρωθυπουργού, αναλαμβάνοντας το τιμόνι της παρουσίασης η δημοσιογράφος, Λίνα Δρούγκα, ενώ την Κυριακή που θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, τον ρόλο του παρουσιαστή θα αναλάβει ο Αντώνης Φουρλής.

Οι εκπλήξεις όμως από το «Μεγάλο» κανάλι δεν τελειώνουν εδώ, αφού στη συνέντευξη Τύπου, ο σταθμός θα εκπροσωπηθεί από τον Χρήστο Τσιγούρη ο οποίος πέρα από τα Μέσα που θα εκπροσωπήσει θα καλύψει και το Mega.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.