Δημοσκόπηση ΚΙΝΑΛ: Ποιος προηγείται-Tι γίνεται στο δεύτερο γύρο - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
24
Νοέμβριος
Back
ΚΙΝΑΛ: Προαλείφονται για υποψήφιοι Κεγκέρογλου, Γερουλάνος -Τι ζητούν

Δημοσκόπηση ΚΙΝΑΛ: Ποιος προηγείται-Tι γίνεται στο δεύτερο γύρο

Προβάδισμα Λοβέδρου στη μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ καταγράφει η δημοσκόπηση της Opinion Poll. Ακολουθούν οι Ν. Ανδρουλάκης και Γ. Παπαπανδρέου. Ανάμεσα σε αυτούς τους τρεις θα κριθεί η επιλογή του νέου Προέδρου. Η δημοσκόπηση έγινε με εντολέα tomanifesto.gr

Σε όλες τις εκλογικές ερωτήσεις και για τον πρώτο γύρο και για τα τρία πιθανά δίδυμα δευτέρου γύρου προηγείται ο Α.Λοβέρδος , τόσο στο σύνολο όσων από όλα τα κόμματα δηλώνουν ότι θα συμμετέχουν στις εκλογές , όσο και στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ που θα συμμετέχουν.

Στον πρώτο γύρο η σειρά επιλογής στο σύνολο είναι: Α. Λοβέρδος 31.7%- Ν. Ανδρουλάκης 20.9%- Γιώργος Παπανδρέου 18.8%- Χ. Καστανίδης 6.4% –  Π. Γερουλάνος 5.3% , Π. Χρηστίδης 3.4%. Στο χώρο του ΚΙΝΑΛ τα ποσοστά διαμορφώνονται: Α. Λοβέρδος 31.6% – Ν. Ανδρουλάκης 28.6%- Γ. Παπανδρέου 21.6% – Χ. Καστανίδης 7% –   Π. Χρηστίδης 3.5% – Π. Γερουλάνος 2.8%  .

Σε πιθανό δεύτερο γύρο ο Α. Λοβέρδος επικρατεί του Ν.Ανδρουλάκη με 47.8% – 37.1% και του Γ. Παπανδρέου με 55.9% – 29.3% στο σύνολο . Στον χώρο του ΚΙΝΑΛ αυτά διαμορφώνονται 46.6%-39.7%  και 57.6% – 32.2% αντίστοιχα.

Σε πιθανό δίδυμο Ν.Ανδρουλάκη – Γ. Παπανδρέου ο πρώτος δείχνει να επικρατεί με 58.8% -30.2% στο σύνολο και 63.8% – 29.% στο ΚΙNAΛ.

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙΝΑΛ (1)

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!