ΔΗΜΑΡ: Οι επίορκοι έπρεπε να είχαν απολυθεί… προχθές!

«Το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή, οι επίορκοι να απολυθούν χωρίς δεύτερη συζήτηση- και συμφωνώ ότι έχει καθυστερήσει αυτή η διαδικασία. Έπρεπε να έχουν απολυθεί χθες, προχθές, πολύ πριν το πει η τρόικα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ. Να σημειωθεί σε αυτό συμφωνεί και ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας όμως ότι πρέπει να γίνει με αξιοκρατικές διαδικασίες.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως το να στοχοποιείται ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης «είναι η εύκολη λύση και είναι απαράδεκτο να το κάνει κάποιος αυτό», σημειώνοντας ότι «το σχέδιο που έχει επεξεργαστεί ο κ. Μανιτάκης περιλαμβάνει τις απολύσεις των επιόρκων, το κλείσιμο οργανισμών, τη συγχώνευση οργανισμών, την πολύ σκληρή αξιολόγηση, τις μετακινήσεις».

«Δεν είναι μόνο θέμα του κ. Μανιτάκη. Όλα τα υπουργεία πρέπει να δώσουν σχέδια, δεν είναι μόνο το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Αν το «x» υπουργείο δεν δίνει σχέδια, αντιλαμβάνεστε τη δυσκολία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Υπάρχει καθυστέρηση, κωλυσιεργία», σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης:
ΔΗΜΑΡ: Διώξτε επίορκους, «ψεύτες», κοπανατζήδες από το Δημόσιο
ΣΥΡΙΖΑ: Να φύγουν οι επίορκοι με αντικειμενικές διαδικασίες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΠΟΛΥΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!