Ανασχηματισμός: Τι έχει στο μυαλό του ο Μητσοτάκης

Ανασχηματισμός: Τι έχει στο μυαλό του ο Μητσοτάκης

«Δεν θα κάνω ανασχηματισμό πριν από τις αρχές του 2022 που συμπληρώνεται ένας χρόνος από τις προηγούμενες αλλαγές», είναι, κατά \ πληροφορίες, η φράση την οποία χρησιμοποίησε ο κ. Μητσοτάκης συνομιλώντας με πρόσωπα που εμπιστεύεται.

Κλείνοντας τον κύκλο των εικοτολογιών και της παραφιλολογίας που είχε ανοίξει τις τελευταίες εβδομάδες με φημολογίες αλλά και δημοσιεύματα στα οποία πιθανολογούνταν επικείμενες αλλαγές στην κυβερνητική σύνθεση, ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «protothema.gr», εκμυστηρεύθηκε σε συνομιλητές του την κατηγορηματική πρόθεσή του να προχωρήσει με τους σημερινούς υπουργούς και υφυπουργούς μέχρι τουλάχιστον τις αρχές του επόμενου χρόνου.

O πρωθυπουργός δεν θέλει να διαταράξει τις υφιστάμενες συνθήκες προχωρώντας σύντομα σε έναν ανασχηματισμό. Αντιθέτως, στις προθέσεις του είναι να δώσει χρόνο στους υπουργούς του να επιταχύνουν τους ρυθμούς δουλειάς και να προωθήσουν το δυνατόν συντομότερο τις μεταρρυθμίσεις που είναι σε εκκρεμότητα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΜΥΑΛΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]