Φεστιβάλ Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης από 5 έως 8 Ιουνίου στο Δ. Καλλιθέας - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
2
Δεκέμβριος
Back

Φεστιβάλ Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης από 5 έως 8 Ιουνίου στο Δ. Καλλιθέας

Ο Δήμος Καλλιθέας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διοργανώνει Φεστιβάλ Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης, από 5 έως 8 Ιουνίου 2022  στην Πλατεία Δαβάκη.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή για το Περιβάλλον, ο Δήμος Καλλιθέας προσκαλεί όλους τους δημότες, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχουν σε ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, όπου θα πραγματοποιηθούν δράσεις ενημέρωσης και πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανακύκλωση, την κλιματική αλλαγή και την κυκλική οικονομία.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 5 Ιουνίου η οποία είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 8 Ιούνιου 2022, όπου η Πλατεία Δαβάκη  μετατρέπεται σε Υπαίθριο «Λούνα Πάρκ Ανακύκλωσης», με στόχο οι μαθητές δημοτικού, μέσα από τα διασκεδαστικά,  διαδραστικά παιχνίδια και τις εκπαιδευτικές, βιωματικές  δραστηριότητες, να εξοικειωθούν με τη διαδικασία της ανακύκλωσης και να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος στο   μήνυμα    του, για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος τονίζει:

«Ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος, αποτελούν άμεση και αναπόσπαστη προτεραιότητα της Δημοτικής   Αρχής. Στόχος  είναι  να διασφαλίσουμε  ένα ασφαλές  μέλλον για τα  παιδιά μας, σε ένα υγιές  φυσικό  περιβάλλον,  με ποιότητα ζωής. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε»

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!