βερναρδάκης-παρουσιάζει-κινητικότη-105128
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 30.06.2016 | 14:01

Βερναρδάκης: Παρουσιάζει κινητικότητα, ΠΔ αναγνώρισης προϋπηρεσίας, Προγράμματα ΕΑΠ για δημόσιο

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πέντε «καυτά» θέματα της Δημόσιας Διοίκησης βρισκονται στην ατζέντα της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 11:30 (Βασ. Σοφίας 15) , ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης  Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν κατά τη Συνέντευξη Τύπου θα είναι τα εξής:

  1. Η έναρξη του Προγράμματος των χρηματοδοτούμενων σπουδών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για δημόσιους υπαλλήλους
  1. Η έναρξη λειτουργίας, στα τέλη Ιουλίου, του Εθνικού Μητρώου Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, από το ΑΣΕΠ
  1. Το Προεδρικό Διάταγμα που προβλέπεται από τον πρόσφατο νόμο του ΥΠΕΣΔΑ (νόμος 4369/2015), και αναφέρεται στην αναγνώριση προϋπηρεσίας, στον ιδιωτικό τομέα, των δημοσίων υπαλλήλων.
  1. Τις βασικές αρχές του νομοσχεδίου για την εθελοντική Κινητικότητα στον Δημόσιο Τομέα, το οποίο τίθεται σε δημόσια διαβούλευση τις επόμενες ημέρες.
  1. Την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και την Ηλεκτρονική Διακίνηση Εγγράφων στο Δημόσιο

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.