Τα social media «γλεντάνε» τις δηλώσεις Καμμένου για Κουντουρά και Χούντα

Με επίθεση κατά της μέχρι πρότινος στενής συνεργάτη του, Ελενας Κουντουρά, προέβη ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος θυμήθηκε ότι ο πατέρας της υπουργού Τουρισμού έγραψε τον ύμνο της Χούντας.

Στο πλαίσιο αυτό είπε ότι η… κεντροαριστερά δεν μπορεί να στηριχθεί σε στελέχη, όπως η Ελενα Κουντουρά.

«Ο πατέρας της έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου, το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών… Αν αυτήν την αριστερά θέλουν τότε τους καλωσορίζω» είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

Μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, οι αντιδράσεις στα social media ήταν πολλές. Από τη μία πολλοί δεν γνώριζαν ποιος ήταν ο πατέρας της Έλενας Κουντουρά και εξέφρασαν την έκπληξή τους και από την άλλοι αρκετοί ρωτούσαν γιατί το θυμήθηκε τώρα ο Πάνος Καμμένος.

 

Φήμες λένε πώς η #Κουντουρα πήρε παραγγελία για την σύνθεση του «ύμνου αποχώρησης» του #Καμμενος απ την πολιτική. .!

Ο μπαμπάς της Κουντούρα έγραψε τον ύμνο,ο μπαμπάς του Αλεξη πηρε όλες τις εργολαβίες,είναι δυνατόν να μην τα έβρισκαν???

Ο πατέρας της Κουντουρά έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου μας είπε … στις 14 Ιανουαρίου του 2019 αφού τον έχει γράψει η μοντέλα εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

 

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, SOCIAL MEDIA, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!