Σκουρλέτης-Πατούλης: Οι ατάκες «φωτιά» που δείχνουν πόλωση και ο… εφιάλτης

Δεν ήταν μόνο οι υψηλοί τόνοι αλλά και οι ατάκες, κυρίως, μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών και του προέδρου της ΚΕΔΕ που ακούστηκαν κατά τις ομιλίες τους στο κοινό συνέδριο ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕ που δείχνουν ότι η πόλωση με επίκεντρο τον «Κλεισθένη 1» μεταξύ ΥΠΕΣ και αιρετών καλά κρατεί.

Την αρχή έκανε ο Π. Σκουρλέτης ο οποίος με αφορμή το θέμα του διορισμού των επιτυχόντων των προσωρινών πινάκων της 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ κατηγόρησε τον κ. Πατούλη ότι «λαϊκίζει επικίνδυνα» και ότι «παίζει με τον πόνο και την αγωνία των εργαζομένων».

Η απάντηση ήρθε με τους ίδιους οξείς τόνους από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ ο οποίος αντέτεινε ότι «λέει ανακρίβειες» αλλά και ότι «έχει χάσει την μπάλα».

Πάντως, η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών είχε και την χιουμοριστική της πλευρά: Όταν ο υπουργός Εσωτερικών αποκάλυψε ότι «λίγο πριν κοιμηθεί άκουσε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ καθώς είδε το βίντεο από την χθεσινή του ομιλία», ο κ. Πατούλης σχολίασε:  «Συμπαθώ τον κ. Σκουρλέτη γιατί εκφράζεται ελεύθερα. Και ξέρω από αυτά που λέει από εδώ και από εκεί ότι κι εκείνος με συμπαθεί…Ελπίζω εκεί που με βλεπάτε στο βίντεο να μην ήμουν εφιάλτης στον ύπνο σας», κατέληξε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΦΩΤΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΑΤΑΚΕΣ, ΠΟΛΩΣΗ