Σκαφάτη βόλτα και για άλλο κυβερνητικό στέλεχος – Δείτε ποιο είναι

Το παράδειγμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως ακολούθησε και ο υπουργός Λεύτερης Κρέτσος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Τα Νέα» την περίοδο που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεχόταν τα πυρά της Αντιπολίτευσης για τις σκαφάτες διακοπές του Αλέξη Τσίπρα και μετά την επίσημη επιβεβαίωση της Κατερίνας Παναγοπούλου, ο Λεύτερης Κρέτσος απολάμβανε στιγμές χλιδής σε ιδιωτικό γιοτ 35 μέτρων που διατίθεται προς ενοικίαση.

Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει πως ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ξεκινώντας από τη μαρίνα της Βουλιαγμένης ξεκίνησε το δικό του σκαφάτο ταξίδι στον Σαρωνικό περνώντας από τα νησιά Ύδρα και Σπέτσες και καταλήγοντας στο Ναύπλιο.

Ο κ. Κρέτσος χρησιμοποίησε το γιοτ για να ακολουθήσει μια ομάδα ξένων στελεχών της κινηματογραφικής βιομηχανίας που φιλοξενήθηκαν στη χώρα μας. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν τα «Τα Νέα», οι συνεργάτες του για τον ίδιο σκοπό έπαιρναν το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά.

Η εφημερίδα μάλιστα εκτός από τους προορισμούς που επισκέφτηκε ο Κρέτσος στο πλαίσιο του προγράμματος Greece Fam Trip Schedule, παρουσιάζει και το σχετικό έγγραφο με τη διάρκεια του ταξιδιού το οποίο ξεκίνησε στις 9 Μαΐου και ολοκληρώθηκε στις 13 του ίδιου μήνα.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΒΟΛΤΑ, ΚΡΕΤΣΟΣ, ΣΚΑΦΑΤΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!