Πώς ο «απρόθυμος» Γεραπερίτης έφερε τον Τ. Θεοδωρικάκο στην κυβέρνηση

  • Απο Aftodioikisi News
  • 31 Αυγούστου 2021 - 12:15
  • Comments Off

Πώς ο «απρόθυμος» Γεραπερίτης έφερε τον Τ. Θεοδωρικάκο στην κυβέρνηση

Οι «γέφυρες» και οι χαμηλοί τόνοι που, μετά την πρώτη εν θερμώ αντίδραση, κράτησε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και νυν Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έπιασαν τόπο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κυρίως, όμως, όπως αναφέρουν πληροφορίες της aftodioikisi.gr, μέτρησε το γεγονός ότι:

-Ο Κυρ. Μητσοτάκης έψαχνε έναν αντικαταστάτη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ,που να προέρχεται από τον ίδιο πολιτικό χώρο (Κεντροαριστερά) και, καθώς δεν έχει και πολλούς τέτοιους στη ΝΔ, ο Θεοδωρικάκος ταίριαξε.

-Μέτρησε επίσης το γεγονός ότι ο μεγάλος του  ο «εχθρός» στο Μέγαρο Μαξίμου, υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, δεν ήθελε να μετακινηθεί δίπλα από τον πρωθυπουργό. Ο κ. Γεραπερίτης, ακουγόταν για το Προστασίας του Πολίτη και εξίσου ακουγόταν η απροθυμία του  Να αποδεχθεί τη θέση. Θα εμφανιζόταν αποδυναμωμένος.

Στο Μέγαρο Μαξίμου λένε ότι η επιστροφή του Τάκη Θεοδωρικάκου στο κυβερνητικό σχήμα δείχνει, εκτός των άλλων, ότι όποιος απομακρύνεται βγαίνει από την κυβέρνηση δεν σημαίνει ότι δεν επιστρέφει σε αυτή. Το μήνυμα προς τους.. δυσαρεστημένους του ανασχηματισμού είναι σαφές.

Οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη προσθέτουν επίσης ότι τα πολιτικά χαρακτηριστικά του νέου υπουργού, δηλαδή το γεγονός ότι δεν προέρχεται από τη δεξιά αλλά από την αριστερά δημιουργούν την ικανή συνθήκη για να ανταποκριθεί το υπουργείο στο κρίσιμο και πολύπλευρο ρόλο του.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]