πομάσκι-υποψήφιος-με-το-κκε-ο-προπονητ-1142011
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 23.02.2023 | 16:37

Πομάσκι: Υποψήφιος με το ΚΚΕ ο προπονητής του Τεντόγλου

Ο Γιώργος Πομάσκι, ομοσπονδιακός προπονητής στίβου ήρθε στο Podcast του 902. Πρώτος καλεσμένος, λίγες μέρες μετά τη μεγάλη επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις εκλογές με το ΚΚΕ, στο Βόρειο Τομέα της Αττικής.

Συζητάμε με τον καταξιωμένο προπονητή για τις μάχες στον αθλητισμό αλλά και για τη «μάχη» των εκλογών.

Το «φτάνει αγόρι μου» στο Μίλτο…

Τα βιώματα: Από τη σοσιαλιστική Βουλγαρία της δεκαετίας του 1970 με τις αθλητικές εγκαταστάσεις για όλα τα παιδιά και τα αθλητικά σχολεία …στην Ελλάδα του 2023 με το πλημμυρισμένο ΟΑΚΑ και το λουκέτο στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά.

Η μαρτυρία του: «Έχω μιλήσει με όλους τους υπουργούς και πρωθυπουργούς εδώ και 25 χρόνια. Άκουσα υποσχέσεις από 4, 5 κυβερνήσεις. Μού έλεγαν “όλα τα προβλήματα θα λυθούν” και τελικά έκλεισε το ΟΑΚΑ και ο Άγιος Κοσμάς για τους αθλητές».

Η δήλωση: «Στις εκλογές να τούς δώσουμε τα παπούτσια στο χέρι. Θα μπω στη μάχη των εκλογών με αθλητικές φόρμες και αθλητικά παπούτσια για να γίνει πιο δυνατό το ΚΚΕ. Είναι το μόνο κόμμα που στήριξε τον αγώνα για τη βελτίωση στον αθλητισμό».

Ένα κάλεσμα: «Όσοι περιμένουν να ζήσουν με τα pass των 30 ευρώ να μην ικανοποιούνται. Τι θα κάνουν; Θα περιμένουν κάθε χρόνο τα 30 και 40 ευρώ για να ζήσουν; Τούς θέλω μαζί μου. Να παλέψουμε για να έχουμε δουλειά και αξιοπρέπεια».

Και μια υπόσχεση: «Μάς λείπει το χρυσό στο Παγκόσμιο και θα πάμε καλά προετοιμασμένοι…».

Υ.Γ.: Την ώρα που γράφαμε τη συνέντευξη με το Γιώργο Πομάσκι, ο Μίλτος Τεντόγλου έπαιρνε την πρωτιά στη Μαδρίτη!