το-κκε-από-την-πρώτη-στιγμή-είναι-στο-π-1141995
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 23.02.2023 | 15:55

Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή είναι στο πλάι όλων των εργαζομένων στον επισιτισμό

Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της κρατικής καταστολής, όπως συνέβη χτες με την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις συνδικαλιστές και εργαζόμενοι στον κλάδο του επισιτισμού – τουρισμού.

Οι εργαζόμενοι πήγαν στο υπουργείο Εργασίας να διαδηλώσουν και να διεκδικήσουν τα αυτονόητα δικαιώματα τους, όπως είναι παράταση του ανεργίας και εφαρμογή της κλαδικής σύμβασης εργασίας στον κλάδο του επισιτισμού – τουρισμού.

Η απάντηση που έλαβαν από τον υπουργό εργασίας ήταν το χτύπημα και οι συλλήψεις. Μάλιστα τον Γιώργο Στεφανάκη, πρόεδρο του Σωματείου στον Επισιτισμό – Τουρισμό και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, τον προσήγαγαν, όπως και δυο άλλους συναδέλφους.

Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου και συνολικά της εργατικής τάξης της χώρας μας το επόμενο διάστημα να παλέψουμε, να οργανώσουμε τους χώρους δουλειάς μας με σκοπό να ικανοποιήσουμε τις δίκαιες ανάγκες μας, τα δίκαια αιτήματα μας.

Το ΚΚΕ στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλάι όλων των εργαζομένων στο επισιτισμό, στο πλάι όλης της εργατικής τάξης και παλεύει αταλάντευτα για τα συμφέροντα της.