Οργισμένοι στο υπουργείο Υγείας με την Παπαευαγγέλου

Μπορεί η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας που μετέχει στην επιτροπή του υπουργείου Υγείας υπό τον Σωτήρη Τσιόδρα να προσπάθησε να διορθώσει την δήλωσή της για το «20% των ασθενών που βρίσκονται εκτός ΜΕΘ και πεθαίνουν», όμως η οργή και τα νεύρα παραμένουν.

Όσο να’ναι είναι βαρύ πράγμα να υποστηρίζει μέλος της επιστημονικής επιτροπής ότι το ποσοστό των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ είναι μικρό: «Προφανώς υπάρχουν και θάνατοι εκτός ΜΕΘ. Πάντα υπήρχαν θάνατοι εκτός ΜΕΘ, είναι πολύ μικρό το ποσοστό των ασθενών που χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ, πολύ μικρό, 20% νομίζω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Παπαευαγγέλου το απόγευμα της περασμένης αρασκευής, κάνοντας πολλούς να ανατριχιάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο υπουργείο Υγείας δεν ενοχλήθηκαν μόνο από τον πρωτοφανή κυνισμό της δήλωσης, αλλά και επειδή ουσιαστικά, η Παπαευαγγέλου ομολόγησε ότι δεν υπάρχουν ΜΕΘ για όλους. Δηλαδή το αντίθετο απ’ αυτό που ισχυρίζεται η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να δείξει ότι ελέγχει με …ασφάλεια την πανδημία.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΝΕΥΡΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!