Ο Βρούτσης κέρασε τον Χατζηδάκη ρακή στη Νάξο (φωτο)

Στο γραφικό ορεινό χωριό της Νάξου, το Φιλώτι, βρέθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης , κατά την επίσκεψή του στο νησί με αφορμή τα εγκαίνια του υποσταθμού του ΑΔΜΗΕ.

Τον Κωστή Χατζηδάκη υποδέχθηκε ο υπουργός Εργασίας και βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος μάλιστα έλκει την καταγωγή του από το Φιλώτι.

Με ένα ποτήρι ρακή κάτω από τον εκατοντάχρονο πλάτανο που δεσπόζει στην πλατεία του χωριού, οι δύο υπουργοί «τσούγκρισαν» για τον υπόσταθμο της Νάξου.

«Με χαρά και ρακί υποδέχομαι στο νησί μου τη Ναξο και στο χωριό μου το Φιλοτι κάτω από τον ιστορικό μας πλάτανο τον φίλο μου Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη. Εγκαινιάζουμε το μεγαλύτερο έργο στις Κυκλάδες», έγραψε στο facebook o Γιάννης Βρούτσης.

Με χαρά και ρακί υποδέχομαι στο νησί μου τη #Ναξο και στο χωριό μου το #Φιλοτι κάτω απο τον ιστορικό μας πλάτανο τον φίλο μου Υπουργό Kostis Hatzidakis Εγκαινιάζουμε το μεγαλύτερο έργο στις #Κυκλαδες

Gepostet von Βρούτσης Ιωάννης am Dienstag, 13. Oktober 2020

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΡΑΚΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!