Στα μαχαίρια Σταϊκούρας και Βρούτσης

Δημοσιονομική τρύπα 500 εκατ. ευρώ από τις εξαγγελίες Βρούτση έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα αλλά και την αντίδραση των δανειστών.

Η σπουδή του Υπουργού Εργασίας να προαναγγείλει γενναιόδωρες αύξησεις έως 252 ευρώ στις επικουρικές συντάξεις, χωρίς να έχει βρεθεί ο δημοσιονομικός χώρος που θα τις χρηματοδοτήσεις, έχει ΄φερει σε δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών.

Όπως γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών ο Χρήστος Σταϊκούρας εμφανίζεται να είναι σφόδρα ενοχλημένος από τις διαρροές του συναδέλφου του υπουργού, ο οποίο ελαφρά τη καρδία εξαγγέλλει μεγάλα ποσά αναπλήρωσης.

Τον λόγο έχει τώρα ο πρωθυπουργός που καλείται να λειτουργήσει πυροσβεστικά επαναφέροντας στην τάξη τους δύο Υπουργούς, οι οποίοι εξακολουθούν να ξιφουλκούν.

Συγχρόνως πρέπει να βρει τον τρόπο να δοθούν αυτές οι αυξήσεις στους συνταξιούχους ειδάλλως το χτύπημα στην αξιοπιστία της κυβέρνησης θα είναι πολύ μεγάλο.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ, ΜΑΧΑΙΡΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!