Ο περιφερειάρχης με τον Τσίπρα, ο δήμαρχος με τον Δραγασάκη (φωτο)

Δύο τραπέζια στήθηκαν χτες στη Λάρισα με αυτοδιοικητικούς και κυβερνητικούς παράγοντες να μοιράζονται σε διαφορετικές παρέες.

Στο εστιατόριο «Να με θυμάσαι», με οικοδεσπότη τον Κώστα Αγοραστό, έκλεισε την χθεσινή βράδια του Πρωθυπουργού στη Λάρισα.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα στο γνωστό εστιατόριο γύρω στις 11, παρουσία πολλών υπουργών και μελών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 40 άτομα δείπνησαν μαζί.

Το μενού περιελάμβανε φρέσκο ψάρι και κρασί γνωστών παραγωγών του νομού ενώ η κουβέντα ήταν πολύ χαλαρή, επιβεβαιώνοντας την επικοινωνιακή άνεση του Πρωθυπουργού

Ο Πρωθυπουργός έφυγε λίγο μετά τα μεσάνυχτα χωρίς να δοκιμάσει τα γλυκά του καταστήματος, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον σεφ Μανώλη Πανταζη και την ιδιοκτήτρια Χριστίνα Πετρουλάκη…

Ο Δραγασάκης πήγε με το δήμαρχο

Πάντως, στο τραπέζι δεν παραβρέθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης (τυχαίο;), ο οποίος και προτίμησε τη συντροφιά του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη σε άλλο στέκι της πόλης.

Μοίρασαν τους Αυτοδιοικητικούς παράγοντες τα μέλη της κυβέρνησης. Με τον Κώστα Αγοραστό πάντως να «κερδίζει» τη συντροφιά του πρωθυπουργού.

 

Ιανός

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/10/12/trapezi-ston-tsipra-ekane-o-agorastos-meta-tin-omilia-tou-dite-foto/

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση