Κεντροαριστερά -Φουντώνει η μάχη: Φώφη VS Kαμίνη μέχρι τελικής πτώσεως

Στα άκρα έχει φτάσει ο εσωκομματικός πόλεμος στο χώρο του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας. Πλέον η αντιπαράθεση μοιάζει περισσότερο με πολιτικό «ξεκατίνιασμα».

Η νέα «μάχη» διεξάγεται ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και το Γιώργο Καμίνη. Αιτία; Η αναφορά του δημάρχου Αθηναίων περί «προσχηματικής» απουσίας της κ. Γεννηματά από την ψηφοφορία στη Βουλή για το ν/σ της αλλαγής φύλου, την οποία χαρακτήρισε «φυγομαχία». Η Φώφη Γεννηματά, του ζήτησε τηλεφωνικά το «λόγο» και ο κ. Καμίνης, επέλεξε να ευχαριστήσει δημόσια όσους ψήφισαν ΝΑΙ στο νομοσχέδιο, την ίδια ώρα που η Δημοκρατική Συμπαράταξη ψήφιζε «παρόν».

Το συγκεκριμένο γεγονός όμως δεν έμεινε αναπάντητο από στελέχη που είναι προσκείμενα στη κ. Γεννηματά. Έτσι ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στον realfm 97,8 έκανε λόγο για «ανέντιμη στάση» Καμίνη και τον κατηγόρησε  ότι «δεν τηρεί τους κανόνες δεοντολογίας».

Ο κ. Κεγκέρογλου σχολιάζοντας την τοποθέτηση του δημάρχου Αθηναίων και υποψηφίου για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, δήλωσε: «Έκανε αυτή τη δήλωση στους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, φθάνει η είδηση εδώ, τον παίρνει η πρόεδρος τηλέφωνο για να του πει αν είναι αλήθεια ή είναι fake. Βλέπει το όνομα δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Δίπλα του είναι ένας δήμαρχος και ένας περιφερειάρχης και του λένε “γιατί δεν σηκώνεις το τηλέφωνο, δεν θα απαντήσεις;”. Λέει “αργότερα”.

Το σήκωσε, βέβαια, κάποια στιγμή αργότερα, τ’ άκουσε γιατί το έντιμο θα ήταν να σηκώσει το τηλέφωνο και να πάρει τη Γεννηματά να ρωτήσει “γιατί δεν ήμασταν στη Βουλή;” να του εξηγήσει ή να πάρει εμένα να του εξηγήσω ως γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και όχι να λέει ότι θέλει».

Και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισήμανε: «Είναι υποψήφιος και δεν ξέρει να τηρεί τους κανόνες δεοντολογίας. Είναι μία ανέντιμη στάση».

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΑΜΙΝΗΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΜΑΧΗ


Αφήστε μια απάντηση