Ο «hard» Χαρδαλιάς, ο «dirty Stelios» και ο ..Κλίντ Ίσγουντ!

  • Απο Aftodioikisi News
  • 16 Απριλίου 2021 - 10:24
  • Comments Off
Ο «hard» Χαρδαλιάς, ο «dirty Stelios» και ο ..Κλίντ Ίσγουντ!

Ο «hard» Χαρδαλιάς  ο «dirty Stelios» και ο ..Κλίντ Ίσγουντ!

Μέχρι σήμερα η εντύπωση που υπάρχει στην κοινή γνώμη είναι ότι ο «σκληρός» της κυβέρνησης είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Άλλη άποψη φαίνεται να έχει ο «Στέντωρ» της «Καθημερινής». Ψηφίζει ως τον πιο σκληρό της κυβέρνησης, ακόμα και από τον Νίκο Χαρδαλιά, τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα.

Γράφει η στήλη

«Νομίζαμε ότι hard είναι ο Χαρδαλιάς. Αλλά πιο hard και από τον Χαρδαλιά αποδεικνύεται άλλος. Ο dirty Stelios. Το ομολόγησε και ο ίδιος, Εγώ είμαι πάντα, είπε, υπέρ της πιο σκληρής γραμμής Και αμέσως φάνηκε σκληρότερος και από τη σκληρή γραμμή του προσπερνώντας ακόμη και την άποψή του. Δεν έχουν σημασία οι απόψεις εξήγησε. Έχει δώσει την απάντηση γι αυτό ο Κλιντ Ιστγουντ εδώ και δεκαετίες»

Μάλιστα, με εμφανώς δηλητηριώδη, διάθεση συμπληρώνει: «Μη μιλάτε για άρση των μέτρων είπε ο Πρωθυπουργός προς την Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Μπορεί πλέον να συμπληρώσει την προτροπή με φόβητρο. Μη μιλάτε γιατί θα στείλω τον Stelios

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, ΠΕΤΣΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!