Καθημερινή»: Συμμαχία Πιερρακάκη-Κικίλια στην Α’ Αθήνας;

  • Απο Aftodioikisi News
  • 6 Απριλίου 2021 - 11:01
  • Comments Off

Καθημερινή»: Συμμαχία Πιερρακάκη-Κικίλια στην Α’ Αθήνας;

Είναι γνωστό ότι αρκετοί υπουργοί της κυβέρνησης ψάχνουν εκλογική περιφέρεια προκειμένου να έχουν, πέραν της εκτίμησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, και τη λαϊκή αποδοχή.

Στην προσπάθεια τους αυτοί και επειδή θα εισέλθουν και σε ξένα χωράφια, αναζητούν και συμμαχίες.

Μια τέτοια συμμαχία, στην Α Αθήνας, εκεί όπου εκλέγεται και η Όλγα Κεφαλογιάννη, φαίνεται να «ψήνεται», μεταξύ του Κυριάκου Πιερακάκη και του Βασίλη Κικίλια.

Γράφει η εφημερίδα

«Το Σάββατο που μας πέρασε, Βασίλης Κικίλιας και Κυριάκος Πιερρακάκης βρέθηκαν από κοινού -έβγαλαν και τη σχετική φωτογραφία με… μπουνιά- στο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Ελληνικό. Η είδηση ωστόσο είναι αλλού. Ο Κυριάκος Πιερρακάκης θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας, εκεί όπου ήδη κατέχει τη δεύτερη θέση ο Βασίλης Κικίλιας.  Ίσως η συνεργασία των δύο να προμηνύει και ευρύτερη συνεργασία στην κοινή τους εκλογική περιφέρεια. Και οι δύο άλλωστε έχουν να κερδίσουν από μια τέτοια συμμαχία. Ο Πιερρακάκης θα πάρει το βάπτισμα του πυρός και ο Κικίλιας, που ξέρει την περιφέρεια, μπορεί να τον βοηθήσει σημαντικά. Από την άλλη, ο Κικίλιας πολύ θα ήθελε να δει να παίρνει την πρώτη θέση και η συνεργασία με έναν από τους πιο επιτυχημένους υπουργούς της κυβέρνησης είναι πάντα καλή. Βεβαίως, η πρωτιά περνάει πάνω από την Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία μπορεί να είναι εκτός κυβέρνησης, αλλά αυτό δεν την κάνει και πιο εύκολη αντίπαλο»

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΠΕΙΡΡΑΚΑΚΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!